Plannen maken in crisistijd

Plannen maken in crisistijd

Het bestuur van de Westfriese tafel heeft strategisch overleg gevoerd over de toekomstplannen in én na Coronatijd. Omdat er in het Westfriese tafel ‘seizoen’, dat loopt van maart
tot en met september, geen evenementen zijn georganiseerd, waren we weliswaar minder fysiek aanwezig, maar we hebben ook zeker niet stilgezeten. Allereerst heeft er een bestuurswisseling
plaats gevonden. Anita Klaver heeft haar plek in het bestuur overgedragen aan blauwe bessen teler Siem Hemmes. Dat geeft nieuwe input en een frisse (kritische) blik op de plannen voor de komende jaren. We hopen in 2021 weer een aantal keer op een evenement te kunnen staan. Daarnaast focussen we op promotie van het Westfriese product via de digitale weg. Een mooi voorbeeld
daarvan is de luisterroute langs Westfriesetafel partners, waarvan het verhaal van Klaver Kaas nu te beluisteren is via de website. Ook willen we via de horeca en de retail het Westfriese product onder de aandacht brengen van consumenten. Wij hebben er, op 1,5 meter afstand van elkaar, van genoten. Van het samenzijn, het plannen maken, de verbinding tot stand brengen en de heerlijke
lunch bij MED in Medemblik.

Door |2020-08-31T11:26:43+02:00augustus 31st, 2020|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Plannen maken in crisistijd

About the Author: