Uniek open lucht kookfestival

Uniek open lucht kookfestival

Je loopt een weiland in met wuivend gras, waar je aanschuift aan een lange tafel. Overal om je heen wordt gekookt met streekproducten. Koeien kijken nieuwsgierig toe. Mensen praten, lachen en dansen. De boer vertelt er zijn verhaal. Je proeft, experimenteert en beleeft. Je maakt contact met nieuwe mensen, geniet van live-muziek bij het knetterend vuur.

Op een unieke locatie, tussen de dijk en de sloot aan de Boezem in Winkel, vindt op 15 juli van 16.00 tot 22.00 uur dit eenmalige culinaire festival plaats. Deze magische belevenis wil je niet missen. En dat hoeft ook niet. Doneer vóór 15 juni 50 euro op www.hetluktons.nl/nl/projects/westfriese-tafel en reserveer als tegenprestatie je plek aan tafel, of ga naar westfriesetafel.nl. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt.

Met jouw donatie bouw je mee aan de mega-grote Westfriese Tafel. Onder die tafel kunnen we in de toekomst nog veel meer mensen laten genieten van gezonde, duurzame en vooral lekkere streekproducten. Hierdoor we onze Westfriese ondernemers een gezondere toekomst bieden. Je donatie hebben we keihard nodig.

Door |2018-07-19T11:51:27+02:00juli 19th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Uniek open lucht kookfestival

About the Author: