Dinner in the sky

Dinner in the sky

Op zaterdag 5 augustus vindt er in Opmeer een bijzonder evenement plaats. Onder de noemer ‘Proef Opmeer’ heeft de organisatie, die in handen is van NH Catering, een heel bijzonder spektakel geregeld: Dinner in the Sky, met onder meer Onno Kokmeijer, de sterrenchef van de Westfriese Tafel.

Het wordt een bijzondere culinaire beleving op een ongekend hoog niveau, namelijk 50 meter boven de grond! Dat betekent een adembenemend uitzicht tijdens een tongstrelend diner. Onno weet als geen ander de culinaire beleving van Westfriesland te vertalen in de gerechten die hij creëert. Ieder product heeft z’n eigen verhaal, hetgeen ook door de andere deelnemers van de Westfriese Tafel verteld wordt. Dat belooft een unieke gastronomische ervaring te worden, met de ingrediënten uit Westfriesland en de verhalen van de ondernemers die deze producten maken. Denk hierbij onder meer aan het meest culinaire aardappeltje ter wereld, de Opperdoezer Ronde. Deze ambachtelijke allemansvriend laat zich door Onno op allerlei manieren bereiden. Of wat dacht u van de lekkerste zalm van Zalmrokerij Smoking uit Enkhuizen en de smakelijkste kruiden van de firma Buijsman uit Andijk?

Kom dus op 5 augustus genieten van al het goede dat Westfriesland te bieden heeft en ook als je hoogtevrees hebt is er van alles te zien en te proeven. Blijf dan met twee benen op de grond en geniet van deze bijzondere gebeurtenis. Voor het Dinner in the Sky zijn nog enkele VIP-kaarten beschikbaar. Neem hiervoor contact op met NH Catering op nummer: 0299-402034 of check de website: proef-opmeer.nl

Door |2017-11-16T16:17:44+02:00juni 26th, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Dinner in the sky

About the Author: