Selecteer een pagina

Op zoek naar samenwerkingen

Momenteel zijn wij aan het onderzoeken op welke wijze we samenwerkingen tot stand kunnen brengen. We voeren gesprekken met de stakeholders, bestuurders en zijn op zoek naar fondsen om onze boodschap verder uit te dragen.

Doe je mee?

De Westfriese Tafel
dekt de regio!

Lokaal voedsel

De toegevoegde waarde van korte ketens ligt in het versterken van lokale economische ontwikkeling, verbinding tussen boer en burger, transparantie in duurzaamheid en herkomst van producten en het creëren van toegevoegde waarde voor boeren

Ontstaan van de Westfriese Tafel

Vanaf 2011 zijn drie creatieve Westfriezen, reclameman en Westfriesland-promotor Peter Commandeur, portretfotograaf Duco de Vries en sterrenkok Onno Kokmeijer in Westfriesland op pad om unieke en ambachtelijke streekproducten in beeld te brengen voor het magazine You medemblik.

Westfriese Tafel Box

Op dit moment zijn de de Westfriese Tafel Box aan het ontwikkelen. Een box boordevol met lokale en verse producten, tegen een betaalbaar tarief. Met zorg samengesteld 

Zichtbaar op grote evenementen

De Tafel is zichtbaar op grote evenementen door het jaar heen. Momenteel zijn wij een jaarprogramma aan het samenstellen, waarbij bezoekers en ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

Dag van Westfriesland

Wij stonden met de Westfriese Tafel de mooie producten van West-Friesland  te promoten. Lees hier verder voor een uitgebreid verslag.

6 maart 2024

Westfriese Tafel tijdens Grootslag 600 jaar, de boekpresentatie

Met z’n allen op een idyllische plek in het land een geweldig evenement met de lekkerste gerechten.

Vrijdag 12 juli 2024

Dag van Westfriesland

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Grootslag 600 jaar boekpresentatie

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit jaar de Westfriese Tafel Versbox?

Ben je geïnteresseerd om als ondernemer mee te doen aan de Westfriese Tafel Versbox?

Onze sponsors: