Selecteer een pagina

Green Energy Mill op High Tech Campus Eindhoven

De Westfriese Tafel op Sail Den Helder is een must-visit attractie voor liefhebbers van lekker eten en maritieme avonturen. Met GEM Stage als het bruisende middelpunt in combinatie met GEM Kitchen als culinair middelpunt, brengt de Westfriese Tafel de smaken en tradities van de regio West-Friesland samen.

Terwijl je geniet van de heerlijke gerechten, bereid met verse streekproducten, kun je je onderdompelen in de maritieme sfeer van Sail Den Helder. De interactie van de Westfriese Tafel met GEM Kitchen zorgt voor een aparte entertainment, met ‘live cooking on stage’, waarbij de chef van de Westfriese Tafel vertelt over de herkomst van het voedsel.

Of je nu een liefhebber bent van lekker, eerlijk eten, geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, de Westfriese Tafel op Sail Den Helder met GEM Stage en GEM Kitchen heeft voor ieder wat wils. Mis deze kans niet om te genieten van smaakvolle gerechten in een onvergetelijke setting tijdens dit prestigieuze maritieme evenement.