De luisterverhalen
In 2020 en 2021 maakte Michiel Beemster verschillende luisterverhalen. Hierbij in één overzicht alle verhalen. Van de telers en de founders en van het toenmalige bestuur.
Familie Klaver
Hemmes Bessen
Bakkums Boetje
Duco de Vries Fotograaf
Duco de Vries Founder
Familie Bus Frietelaria
Mirjam Bus Adviseur
Mirjam Bus (Bestuur WF Tafel)
Opperdoezer Ronde
Peter Commandeur - Founder
Peter Commandeur - PC Reclame
Buijsman Kruiden
Wijngaard Noordland
MTS Bakker
Onno Kokmeijer (chefkok)
Onno Kokmeijer (founder)
NH Catering
Biesheuvel Knoflook
Fruitkwekerij Keetje
Bakkerij Raat
Koolen Champignons
Bakkerijmuseum Medemblik
Nieuw
Wagyu-rundersukade met een Westfriese najaarssalade
Ingrediënten (voor 4 personen) 2 ons Wagyu-rundersukade (Koeienhuis) witte balsamico azijn olijfolie extra verge Salade 1 st kropje little gem 1 ons cordifol sla 6 st eetbare viooltjes 2 ons ...
Tamme eendeborst met anijszaad, rode kool “a’la minute” met appeltjes en taai taai van het Bakkerijmuseum
Ingrediënten voor 4 personen Rode Kool 1/2 rode kool 1 dl rode port 1 dl blauwe bessensap 1 thl honing 2 thl rode wijnazijn 1 st taaitaai (Bakkerijmuseum) 1 st goureinette Eendenborst...
Maaltijdsalade van Opperdoezer Ronde
Ingredienten (voor 4 personen): 1 kg Opperdoezer Ronde 200 gr katenspek (plakken van ½ cm dik) 2 st sjalotten 1 teentjes knoflook 15 st kappertjes 2 etl kappertjesvocht 6 st bosui...
Populair
’Goede nestkip’ met Agria aardappel
Ingrediënten 1 st kippenpoot 2 plakken chorizoworst 1 st citroen 2 tenen knoflook 50gr winterpeen 10 st mini-puntpaprika’s 5 st witte mini-uitjes 1 st Agria aardappel 1 st takje tijm 4 st blaadjes salie...
Dinner in the sky
Op zaterdag 5 augustus vindt er in Opmeer een bijzonder evenement plaats. Onder de noemer ‘Proef Opmeer’ heeft de organisatie, die in handen is van NH Catering, een heel bijzonder spektakel geregeld: Dinner in the Sky, met onder meer Onno Kokmeijer, de sterrenchef van...